dr. Cser Judit

Gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász

Szakértelem és több mint 30 éves tapasztalat, tudás a gyermekpulmonológia területén. A gyermekek légúti betegségeinek diagnosztizálásában és kezelésében az orvoslást nagy türelemmel, figyelemmel végzi, ahol a szülő partner a gyermekek gyógyulásában.


Tovább

dr. Dobra Gergely

Gyermektüdőgyógyász, allergológus szakorvos

Az asztma, hörghurut és egyéb légúti betegségekben szenvedő gyermekeket alapos vizsgálattal diagnosztizálja. Az orvoslásban a legfontosabb irányt számára az a bronchológiai gyakorlat jelentette, amelyet a „régi helyén”, a Szabadsághegyen működő, pulomológiai profillal működő gyermekkórházban végzett. Szaktudását allergológiai és klinikai immunológiai szakvizsgával bővítette, így a légúti tünetekkel vizsgált gyermekeket a lehető legszélesebb tudás birtokában diagnosztizálja.


Tovább

dr. Farkas Márta

Gyermektüdőgyógyász, allergológus szakorvos

A krónikus légúti betegségek szakértője, számos külföldi konferencia és tudományos vizsgálat részvevője és vezetője. A pontos diagnózis, majd a terápia és krónikus betegek esetén a hónapokig, akár évekig tartó gondozás során a beteg állapotának figyelemmel kísérése, a legújabb gyógyítási lehetőségek alkalmazásával.


Tovább

dr. Göndöcs Rita

Gyermektüdőgyógyász szakorvos

Szakterülete az asztma, az allergiás nátha, az ekcém (atópiás dermatitis), diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása. Ha a gyermek tüdejével gond van, a kezelés folyamatában nemcsak a tüdő, hanem a gyermek is gyógyul…


Tovább

dr. Horvay Ilona

Csecsemő – és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász főorvos

Különösen nagy tapasztalat, szakmai tudás az asztma, hörghurut, tüdőgyulladás légcsőhurut és már légúti betegségek diagnosztizálásában és kezelésben. A gyermek leletei, a vizsgálatok után olvasható eredmények, valamint a tünetek együttvéve adják számára a biztos információt a pontos diagnózishoz.


Tovább

dr. Kovács Lajos

Gyermektüdőgyógyász, allergológus főorvos

Az asztma gyógyításában több évtizedes rutin, alapos kivizsgálás, biztos diagnózis. Specializációja a bronchológia és a cisztás fibrózis. Alaposság és hatalmas tapasztalat gyermekpulmonológia, bronchológia területén. Gyermekközpontú gyógyítás, türelem, gondos kezelés.


Tovább

dr. Lengyel Tünde

Csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász szakorvos

Asztma kezelése, allergiás, krónikus borinchitis, különféle köhögések kivizsgálása, gondozása szerepel orvoslásának középpontjában. Több évtizedes tapasztalattal, türelemmel, nagy szakértelemmel gyógyítja a beteg gyermekeket.


Tovább

Dr. Papp Eszter

Gyermektüdőgyógyász, csecsemő és gyermekgyógyász

A gyermekek köhögéses tüneteinek kezelését, az asztma, a hörghurut (bonchitis) és más alsó légúti betegségek diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását speciális tudással végzi. A cisztás fibrózis (mucoviscidosis) örökletes betegségének szakértője.


Tovább

dr. Somogyi Éva

Gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász, gyermekallergológus

Szakterülete az ekcéma (atópiás dermatitis), csalánkiütés (urticaria) valamint a tüdő betegségei. Napra kész tárgyi tudása, éveken át gyűjtött tapasztalata mellett fontos számra a szülők partnerként kezelése a gyermekgyógyulási folyamatában.


Tovább

Dr. Szabó Hajnalka PhD.

Csecsemő -és gyermekgyógyász, neonatológus, gyermek tüdőgyógyász főorvos

Rendelőnk gyermektüdőgyógyásza, a koraszülött gyógyításban az egyik legfelkészültebb gyermekorvos. Húsz év tapasztalatával számos tanulmány, szakmai előadás szerzője. Naprakész tudását a Szegedi Gyermekklinikán szerzett sokéves gyakorlata, és az orvostudomány legfrissebb, valamint a neonatológia területén szerzett jártassága bizonyítja. Gyermektüdőgyógyászként koraszülöttől 18 éves korig látja el a gyermekeket.


Tovább

dr. Viczián Magdolna

Kardiológus, allergológus főorvos

Asztma, allergia, ekcéma, vagyis az atópiás betegségek diagnosztizálását, kezelését több évtizedes gyakorlattal végzi. A csecsemő – és gyermekorvosi szakvizsga mellett allergológusi, kardiológusi valamint, gyermekpulmonológiai szakvizsgával is rendelkezik. Az allergia – álláspontja szerint - igen összetett klinikai képet mutat, ezért rendkívül fontos, ezen összeérő területek együttes ismerete.


Tovább

dr. Zsigmond Györgyi

Gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász, klinikai immuno-allergológus

Nagy tapasztalat légzésfunkciós és allergia vizsgálatokban, asztma kezelésében. Több évtizedes gyakorlat gyermekpulmonológusként, klinikai immuno – allergológusként. Gyermekgyógyász szakvizsgája mellett gyermektüdőgyógyász, valamint klinikai immunológiai – allergológiai szakvizsgával rendelkezik.


Tovább

dr. Zsolnai Gyöngyi

Csecsemő-és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász szakorvos

Gyermektüdőgyógyászati tapasztalata, valamint csecsemő- és gyermekorvosként házi gyermekorvosi tudása az egyik legtöbb praxissal rendelkező gyermekorvosok egyikévé teszi.


Tovább