Dr. Bánfi Andrea PhD.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet szakmai vezetője

Gyermektüdőgyógyász főorvos. A gyermek – bronchológiai jártasság, mint szakmai specifikáció jelenik meg gyermekorvosi, gyermekpulmonológiai tapasztaltában. A krónikus légzőszervi betegségekben szenvedő gyermekek gyógyítását az egész szervezetet áttekintő, globális gondolkodásmóddal végzi. Rendszeres résztvevője hazai és nemzetközi gyermekpulmonológiai, bronchológiai konferenciáknak. alap és klinikai kutatások aktív résztvevője, magyar és külföldi szakfolyóiratokban számos tudományos cikk szerzője.


Tovább

dr. Cser Judit

Gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász

Szakértelem és több mint 30 éves tapasztalat, tudás a gyermekpulmonológia területén. A gyermekek légúti betegségeinek diagnosztizálásában és kezelésében az orvoslást nagy türelemmel, figyelemmel végzi, ahol a szülő partner a gyermekek gyógyulásában.


Tovább

dr. Dobra Gergely

Gyermektüdőgyógyász, allergológus szakorvos

Az asztma, hörghurut és egyéb légúti betegségekben szenvedő gyermekeket alapos vizsgálattal diagnosztizálja. Az orvoslásban a legfontosabb irányt számára az a bronchológiai gyakorlat jelentette, amelyet a „régi helyén”, a Szabadsághegyen működő, pulomológiai profillal működő gyermekkórházban végzett. Szaktudását allergológiai és klinikai immunológiai szakvizsgával bővítette, így a légúti tünetekkel vizsgált gyermekeket a lehető legszélesebb tudás birtokában diagnosztizálja.


Tovább

dr. Farkas Márta

Gyermektüdőgyógyász, allergológus szakorvos

A krónikus légúti betegségek szakértője, számos külföldi konferencia és tudományos vizsgálat részvevője és vezetője. A pontos diagnózis, majd a terápia és krónikus betegek esetén a hónapokig, akár évekig tartó gondozás során a beteg állapotának figyelemmel kísérése, a legújabb gyógyítási lehetőségek alkalmazásával.


Tovább

dr. Göndöcs Rita

Gyermektüdőgyógyász szakorvos

Szakterülete az asztma, az allergiás nátha, az ekcém (atópiás dermatitis), diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása. Ha a gyermek tüdejével gond van, a kezelés folyamatában nemcsak a tüdő, hanem a gyermek is gyógyul…


Tovább

dr. Horvay Ilona

Csecsemő – és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász főorvos

Különösen nagy tapasztalat, szakmai tudás az asztma, hörghurut, tüdőgyulladás légcsőhurut és már légúti betegségek diagnosztizálásában és kezelésben. A gyermek leletei, a vizsgálatok után olvasható eredmények, valamint a tünetek együttvéve adják számára a biztos információt a pontos diagnózishoz.


Tovább

dr. Kovács Lajos

Gyermektüdőgyógyász, allergológus főorvos

Az asztma gyógyításában több évtizedes rutin, alapos kivizsgálás, biztos diagnózis. Specializációja a bronchológia és a cisztás fibrózis. Alaposság és hatalmas tapasztalat gyermekpulmonológia, bronchológia területén. Gyermekközpontú gyógyítás, türelem, gondos kezelés.


Tovább

dr. Lengyel Tünde

Csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász szakorvos

Asztma kezelése, allergiás, krónikus borinchitis, különféle köhögések kivizsgálása, gondozása szerepel orvoslásának középpontjában. Több évtizedes tapasztalattal, türelemmel, nagy szakértelemmel gyógyítja a beteg gyermekeket.


Tovább

Dr. Papp Eszter

Gyermektüdőgyógyász, csecsemő és gyermekgyógyász

A gyermekek köhögéses tüneteinek kezelését, az asztma, a hörghurut (bonchitis) és más alsó légúti betegségek diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását speciális tudással végzi. A cisztás fibrózis (mucoviscidosis) örökletes betegségének szakértője.


Tovább

dr. Somogyi Éva

Gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász, gyermekallergológus

Szakterülete az ekcéma (atópiás dermatitis), csalánkiütés (urticaria) valamint a tüdő betegségei. Napra kész tárgyi tudása, éveken át gyűjtött tapasztalata mellett fontos számra a szülők partnerként kezelése a gyermekgyógyulási folyamatában.


Tovább

Dr. Szabó Hajnalka PhD.

Csecsemő -és gyermekgyógyász, neonatológus, gyermek tüdőgyógyász főorvos

Rendelőnk gyermektüdőgyógyásza, a koraszülött gyógyításban az egyik legfelkészültebb gyermekorvos. Húsz év tapasztalatával számos tanulmány, szakmai előadás szerzője. Naprakész tudását a Szegedi Gyermekklinikán szerzett sokéves gyakorlata, és az orvostudomány legfrissebb, valamint a neonatológia területén szerzett jártassága bizonyítja. Gyermektüdőgyógyászként koraszülöttől 18 éves korig látja el a gyermekeket.


Tovább

dr. Viczián Magdolna

Kardiológus, allergológus főorvos

Asztma, allergia, ekcéma, vagyis az atópiás betegségek diagnosztizálását, kezelését több évtizedes gyakorlattal végzi. A csecsemő – és gyermekorvosi szakvizsga mellett allergológusi, kardiológusi valamint, gyermekpulmonológiai szakvizsgával is rendelkezik. Az allergia – álláspontja szerint - igen összetett klinikai képet mutat, ezért rendkívül fontos, ezen összeérő területek együttes ismerete.


Tovább

dr. Zsigmond Györgyi

Gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász, klinikai immuno-allergológus

Nagy tapasztalat légzésfunkciós és allergia vizsgálatokban, asztma kezelésében. Több évtizedes gyakorlat gyermekpulmonológusként, klinikai immuno – allergológusként. Gyermekgyógyász szakvizsgája mellett gyermektüdőgyógyász, valamint klinikai immunológiai – allergológiai szakvizsgával rendelkezik.


Tovább

dr. Zsolnai Gyöngyi

Csecsemő-és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász szakorvos

Gyermektüdőgyógyászati tapasztalata, valamint csecsemő- és gyermekorvosként házi gyermekorvosi tudása az egyik legtöbb praxissal rendelkező gyermekorvosok egyikévé teszi.


Tovább