fűfélék
Itt a pollenszezon!
2019-05-08
BOLDOG ÜNNEPET, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG NAPOKAT KÍVÁNUNK 2020-ra!
2019-12-21

Mikor keressünk fel pulmonológust a gyermekkel?

Ha gyermekünk gyakran köhög, nehezen veszi a levegőt, esetleg sípoló légzési hangokat hallunk, keressünk fel gyermektüdőgyógyász szakorvost, aki megállapítja, hogy mi áll a tünetek hátterében. A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet új pulmonológus szakorvosa, dr. Zsolnai Gyöngyi várja OEP támogatott gyermektüdőgyógyászati szakorvosi rendelésén a gyermekeket.

Kisgyermekeknél a köhögés, zihálás, sípoló légzés különböző allergének hatására is jelentkezhet, mely tüneteket a stressz és a fizikai terhelés fokozhat. Asztmatikus panaszokat egyes ételek (pl. tojás, mogyoró) is okozhatnak. Érdemes minél hamarabb kideríteni a kiváltó okot, hogy minél hamarabb megkezdődhessen a személyre szabott kezelés.

Ismert asztmás betegség esetén rendkívül fontos a rendszeres kontroll!

Zsolnai doktornőt egyéb gyermekkori betegségekkel is felkereshetjük, hiszen általános csecsemő- és gyermekgyógyászati tapasztalata is kiváló. A gyermekkorban előforduló fertőzéses megbetegedések, s az ezekből adódó szövődmények felismerésében, a gyermekek köhögésével járó betegségek kezelésében, gyógyításában is magabiztos tudással rendelkezik.

Ha a gyermek a táborban szedett össze valamilyen fertőzést, vagy akut légúti megbetegedés jelentkezik, hirtelen belázasodik a kicsi, esetleg egyéb, aggasztó tüneteket tapasztalunk, dr. Zsolnai Gyöngyi szakrendelésén megnyugtató válaszokat és szakszerű kezelést kapunk.

Rendelési ideje: minden pénteken 8.00.14.00.

BEJELENTKEZÉS: +36 1 44 33 200
https://svabhegy.eu/oep/

Bejelentkezés online időpont foglalási rendszerünk segítségével gyorsan, közvetlenül a választott orvoshoz, várakozás nélkül, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is az alábbi linken:
https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: maganrendeles@svabhegy.eu